Fieldlab Zephyros

16 september 2020

Robotising in offshore wind

Sharing knowledge in innovation projects

AIRTuB, FIXAR & Mars4earth /setting the scene in Belgium

In september is het een jaar geleden dat het Fieldlab Zephyros het AIRTuB project (Automatische Inspectie & Reparatie van TurbineBladen) aftrapte in Vlissingen. Tijd om de vorderingen, nieuwe inzichten en tussen-resultaten te delen.

We doen dit samen met twee gelieerde robotiseringsprojecten te weten het InHolland FIXAR project en het Saxion MARS4EARTH project. Ook hebben we via De Blauwe Cluster een link gelegd naar Vlaanderen en zullen de ontwikkelingen op robotiseringsgebied die daar plaatsvinden gedeeld worden.

Talkshow format zonder publiek Gezien de omstandigheden kiezen we voor dit event voor het talkshow format zonder publiek. De fysieke locatie waar het event plaats zal vinden is Futureland op de Maasvlakte direct naast ‘s-werelds grootste windturbine: de Haliade-X. Van hieruit zullen interviews met prominenten en presentaties van de verschillende projecten live te volgen zijn op je computerscherm. Ook streven wij ernaar je ‘mee te nemen’ op een excursie naar de naastgelegen Haliade-X en mogelijk SIF waar de monopiles gefabriceerd worden.

Het complete programma zal later bekend gemaakt worden, houd hiervoor onze website in de gaten!

Locatie:

FutureLand op de Maasvlakte - Rotterdam Het hele event zal digitaal te volgen zijn.

Inschrijving:

Interesse? Schrijf je hier in.