WCM Summer School

WCM nodigt young professionals en technische Master-, PDEng- of PhD-studenten van harte uit. De WCM Summer School wordt van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus 2020 georganiseerd in de Generaal-Majoor Kootkazerne in Stroe, waar we de anderhalve-meter-normen toepassen. Programma

Professoren van zeven Nederlandse universiteiten verzorgen het programma. Maintenance Management & Engineering is het hoofdonderwerp van de vijfdaagse reeks aan workshops, een unieke case study - dit jaar in samenwerking met Defensie en Scania - bijbehorend bedrijfsbezoek en een leiderschapstraining.

Case Ministerie van Defensie/Scania De case voor de WCM Summer School van dit jaar ontwikkelt zich rond de transportsystemen van Defensie en is in het bijzonder gericht op het onderhoud van nieuwe vrachtwagens van Scania. De contractvorm en de beschikbare technologie biedt interessante mogelijkheden en uitdagingen richting slim onderhoud. Aanmelden vóór 19 juni Belangstellenden kunnen zich vóór 19 juni aanmelden voor deelname aan deze bijzondere Summer School. De definitieve bevestiging van deelname is pas nodig na selectie (begin juli)! Mocht het event tot een week van tevoren geannuleerd worden door nieuwe COVID-19 maatregelen vindt restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Meer informatie Meer informatie over de workshops en deelname vind je op onze website www.wcmsummerschool.org